Интер победи последния Кротоне с комфортното 5:2, но маът изобщо

...
Интер победи последния Кротоне с комфортното 5:2, но маът изобщо
Коментари Харесай

Интер трудно пречупи последния Кротоне и излезе начело

Интер победи последния Кротоне с удобното 5:2, само че маът въобще не беше елементарен за момчетата на Антонио Конте. Те въпреки всичко съумяха да пречупят коравия си съперник през второто полувреме и да оглавят класирането в Серия " А ". Всички останали девет мача от 15-ия кръг в Италия ще се изиграят през днешния ден.

Интеристите започнаха доста мощно и постановиха напън. Но, първият гол в мача падна в тяхната врата.

Николо Занелато в 12-ата минута вкара топката във вратата на --- след удар с глава и хубаво центриране от корнер на Жуниор Месиаш.

Четири минути по-късно Лаутаро Мартинес стреля отвън наказателното поле, мо Алекс Кордас избави. Веднага по-късно Жуниор Месиаш остана самичък, само че вместо да стреля потегли да подава и пасът му беше кръстосан от футболист на Интер.

В 20-ата минута Лаутаро Мартинес изравни след отличне пас на Ромелу Лукаку.

В идващите минути играта беше равностойна, като даже гостите на моменти имаха леко преимущество.

В 31-ата минута Николо Барела центрира в наказателното поле на Кротоне и Лука Мароне вкара топката в личната си врата за 2:1.

Само след три минути Николо Занелато стреля в навън. Последва разглеждане на обстановката с ВАР и беше открито, че Артуро Видал е препънал Аркадиуш Река и реферът Джузепе Меаца посоцич бялата точка. Валдимир Големиц беше безмилостен и резутлатът стана 2:2.
 Снимка 512032
Източник:

В 41-ата минута Латаро Мартинес беше изведен самичък против Кордас, който се намеси превъзходно и предотврати сигурен го.

В началото на второто полувреме играта продължи да бъде равнстойна, само че предстоящото се случи в 57-ата минута. Марсело Брозович изведе за следващ път Лаутаро Мартинес и този път аржентинецът не сгреши за 3:2.

В 64-ата минута пристигна ред на Ромелу Лукаку да покаже класата си и след самостоятелна акция белгиецът усили на удобното 4:2.

Въпреки, че играчите на Кротоне не отстъпваха в играта, Лаутаро Мартинес оформи хетрика си в 78-ата минута. Иван Перишич стреля от фаул, Алекс Кордас избави, само че не съумя да улови топката и Мартинес повиши на 5:2.

С тази победа Интер събра 36 точки и най-малко за няколко часа излезе отпред в класирането с 36 точки. Гостуването на Милан на Беневенто е от 19:00 часа. " Миланистите " са с 36 точки.

Кротоне остана на последното 20-о място с 9 точки, само че с днешната игра сподели, че към момента е рано отборът от Калабрия да бъде отписван.
 Антонио Конте: Това е доста уравновесен сезон и би трябвало да се потиш за всяка точка
Антонио Конте: Това е доста уравновесен сезон и би трябвало да се потиш за всяка точка

" Винаги има неясноти след коледната пауза, само че ние знаем какъв брой е значимо да продължим позитивната си серия "
 Снимка 512033
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР