Интер няма да подцени изненадата в Шампионската лига Шахтьор Донецк

...
Интер няма да подцени изненадата в Шампионската лига Шахтьор Донецк
Коментари Харесай

Индзаги: Не е случайно, че Шериф са с 6 точки в групата

Интер няма да подцени изненадата в Шампионската лига Шахтьор Донецк в идния мач посред им в група "D ", съобщи старши треньорът Симоне Индзаги. Молдовците победиха поредно Шахтьор Донецк и Реал Мадрид, а в този момент се изправят против италианския отличник.
Интер, в това време, има единствено една точка от първите си два мача и е доста надалеч от класиране на осминафиналите.

"Шериф не е спечелил тези два мача по случайност. И ние играхме с другите два тима, а те са от доста висока класа. Сега сме изправени против тим, който е мощно стимулиран, с високо самочувствие и с никакво желание да изпада в глуха отбрана. За нашия сезон този мач е фундаментален ", съобщи Индзаги.

Италианските първенци не са излизали от груповата фаза в последните три сезона и историята най-вероятно ще се повтори, в случай че те изгубят против Шериф. Интер даже няма гол досега в Шампионската лига, макар че във вътрешното състезание е водач по този индикатор с 23 попадения в осем мача. През уикенда обаче "черно-сините " паднаха с 1:3 от Лацио.

"Моите тимове основават доста положения и вкарват доста голове. Имаме най-хубавото нахлуване в Италия, само че загубихме в Рим и това ни ядоса. Видях го в очите на играчите. Те желаят да бъдат спечелили и се надявам на следващия ден да се отпушат ", добави той.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР