Интер (Милано) се измъчи с втородивизионния Парма, но все пак

...
Интер (Милано) се измъчи с втородивизионния Парма, но все пак
Коментари Харесай

Интер се класира за четвъртфиналите в турнира за Купата на Италия

Интер (Милано) се изтеза с втородивизионния Парма, само че въпреки всичко победи с 2:1 след продължения и се класира за четвъртфинал в шампионата за Купата на Италия. Лаутаро Мартинес и Франческо Ачерби в 110-ата минута осигуриха триумфа на Интер, до момента в който за " пармските дукове " се разписа Станко Юрич през първото полувреме.

Футболистите на Интер, които пазят трофея си от предходната година, влязоха много безгрижно преди почивката в мача и офанзивите към ветерана Джанлуиджи Буфон не бяха кой знае какъв брой. Но 7 минути преди края на първата част бяха осъдени. Станко Юрич, който се появи в 26-ата минута като насилствена промяна вместо румънското крило Денис Ман, откри резултата. Юрич получи топката отвън наказателното поле, настройки си я комфортно и с фалцов, акуратен удар я прати в горния десен ъгъл на вратата, защитавана от Андре Онана.

Хората на Симоне Индзаги взеха владеенето на топката през втората част, само че по този начин и не успяваха да стигнат до съдбоносен голов удар. Това продължи до 88-ата минута, когато Лаутаро Мартинес изравни. Аржентинският нападател се добра първи до отбила се топка и я насочи до дясната греда, където вратарят Буфон не беше затворил ъгъла.

10 минути след началото на спомагателния половин час игра бранителят Франческо Ачерби с глава вкара за 2:1. Отново се стигна до отбита топка от вратаря, който отрази първия изстрел на Федерико Димарко. За Буфон, който се върна за този мач след травма, това беше мач под номер 50 на стадион " Сан Сиро " за Купата на страната като състезател на гостуващ тим.

Останалите мачове от осминафиналите на шампионата за Купата на Италия са през днешния ден, на следващия ден, както и другата седмица. Тази вечер на същото място Милан посреща Торино, а в четвъртък играят Фиорентина – Сампдория и Рома – Дженоа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР