Интер Маями спечели вота на жителите за изграждането на стадионОтборът

...
Интер Маями спечели вота на жителите за изграждането на стадионОтборът
Коментари Харесай

Интер Маями спечели вота на жителите за изграждането на стадион

Интер Маями завоюва вота на жителите за построяването на стадион
Отборът на Интер Маями получи позитивен избор от жителите на града за построяването на личен стадион. Собственикът на клуба Дейвид Бекъм се придвижи стъпка напред към реализирането на плана, откакто към 60% от популацията гласоподава,,за “ построяването на спортно оборудване на мястото на голф игрище.

Освен стадион, комплексът, който ще заеме 73 акра повърхност, ще има търговски център, хотел и градски парк. Следващата стъпка към реализирането на концепцията е отборът да получи утвърждението на 4 от 5-те градски комисионери.

,,Искам да изкажа благодарностите си към почитателите, които ни поддържаха “, съобщи някогашният капитан на британския народен тим Бекъм.,,Днес е един трогателен ден. Мечтаехме един ден да имаме тим в този град. Искаме да оставим отпечатък, нещо, което да въодушевява децата ни един ден. Но също по този начин желаеме и да печелим. Не съм пристигнал тук, с цел да имам просто един добър състав. Трофеите са значими за мен “, приключи той. Интер Маями ще направи своя дебют в Мейджър Лийг Сокър през 2020 година, откакто получи продължен контракт през януари. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР