Интер Маями постигна поредна победа в МЛС на САЩ. Меси

...
Интер Маями постигна поредна победа в МЛС на САЩ. Меси
Коментари Харесай

Без изненада: Меси се оказа по-силен от Фуфу Кръстев

Интер Маями реализира поредна победа в МЛС на Съединени американски щати. Меси и компания надделяха отбора на Филип Кръстев ФК Лос Анджелис с 3:1 в гостуването си от 27-ия кръг. Българинът влезе в игра в 81-вата минута на мястото на Илие Санчес.

Този път Меси не бе измежду голмайсторите за своя отбор, само че пък се отчесе с две асистенции. Точни за триумфа на гостите бяха Факундо Фариас в 14-тата, Жорди Алба в 51-вата и Леонардо Кампаня в 83-тата минута. Почетното попадение за домакините вкара Райън Холингсхед в 90-ата минута.



Лос Анджелис стартира мача по-настървено, само че вместо да поведе, получи гол в своята врата. В 14-тата минута Факундо Фариас получи извеждащ пас в наказателното поле, като изглеждаше, че няма да стигне топката, само че се хвърли на шпагат и някак съумя да я отклони около вратаря и в мрежата за 0:1.

В 51-вата минута гостите удвоиха преднината си. Лео Меси показва гения си, като видя включване на Жорди Алба и с прелестен пас го изведе очи в очи с вратаря, а бранителят бе прецизен за 0:2.

В 83-ата минута още веднъж Меси създаде и третия гол за своя отбор. Аржентинецът лиши топката в средата на терена, напредна и подаде за съотборника си Кампаня, който бе прецизен за 0:3.



В самия завършек на срещата Лос Анджелис съумя да направи загубата си малко по-почетна. При центриране от корнер Райън Холингсхед с глава насочи кълбото в мрежата за крайното 1:3.

Въпреки триумфа Интер Маями остава в дъното на Източната конференция на предпоследното 14-то място с 25 точки в актива си. Лос Анджелис пък заема 3-тата позиция в Западната конференция с актив от 40 точки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР