Интер изигра втори пореден изключително резултатен мач. “Нерадзурите” спечелиха с

...
Интер изигра втори пореден изключително резултатен мач. “Нерадзурите” спечелиха с
Коментари Харесай

Интер продължава да гази в Серия А

Интер изигра втори следващ извънредно ефективен мач. “Нерадзурите” завоюваха с 5:2 гостуването си новака Беневенто и са с цялостен актив от точки след първите си два мача.
Снимка: БГНЕС  Интер продължава да гази в Серия А
За разлика от трагичния триумф над Фиорентина (4:3), този път тимът на Антонио Конте нямаше сходни терзания. Той поведе още в 28-ата секунда след гол на Лукаку. Белгиецът се разписа още един път и в 28-ата минута за 0:3. Малко преди този момент Галярдини вкара втория гол в мача. До почивката двата тима си размениха по един гол. Капрари вкара за домакините, а Хакими за Интер. През второто полувреме влезлият като запаса Лаутаро Мартинес означи пето попадение за гостите. Капрари пък оформи крайното 2:5 в 76-ата минута.
Снимка: БГНЕС  Интер продължава да гази в Серия А
Тимът на Конте стартира вихрено дуел и не даде на противника време да се замисли какво се случва на терена. Още след 28 секунди гостите поведоха. Отлично двойно сред Коларов и Хакими изведе някогашния състезател на Реал Мадрид отдясно, а той откри Лукаку в центъра. Белгийският нападател нямаше проблем да засече топката към мрежата и да открие резултата.

Интер имаше съществено преимущество и изглеждаше извънредно рисков в предни позиции. В 25-ата минута “нерадзурите” стигнаха до второ попадение. След центриране на Хакими, Ашли Йънг отклони топката към Галярдини и той удвои авнса на гостите. Малко по-късно Лукаку означи втория си гол в мача след подаване на Галярдини. За белгиеца това бе трети гол от началото на сезона.
Снимка: БГНЕС  Интер продължава да гази в Серия А
Беневенто съумя да върне едно попадение след неточност на Ханданович. Вратарят изрита неприятно топката, като я прати на крайници на Капрари и той го наказа с акуратен удар.

Интер обаче още преди почивката прекърши всевъзможни очаквания на противника си за поврат. Хакими, който играеше за първи пък като титуляр за “нерадзурите”, направи резултата 1:4. Мароканецът изигра доста мощен мач и изтормози отбраната на домакините по дясното крило.
Снимка: БГНЕС  Интер продължава да гази в Серия А

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР