Интер и Нюкасъл може да имат един и същ собственик.

...
Интер и Нюкасъл може да имат един и същ собственик.
Коментари Харесай

Собствениците на Нюкасъл купуват и Интер

Интер и Нюкасъл може да имат еднакъв притежател. Това е саудитският консорциум PIF, който неотдавна купи закъсалия клуб от Северна Англия. Италианският публицист Марко Белинацо твърди, че притежателите на Интер – Сунинг груп ще продадат клуба заради финансовите им усложнения.

Белинацо оповести, че знае от сигурен източник за интерес към Интер и Милан от страна на саудитският консорциум(PIF), който преди към месец закупи Нюкасъл.

„ Интер представляваше доста сериозен интерес за тях най-малко до неотдавна, настоявам искрено “, декларира журналистът.

„ Рано или късно, съм сигурен, че Сунинг ще продаде клуба поради компликациите си, само че не знам нищо за последните информации свързани с PIF след закупуването на Нюкасъл. Може и да няма нищо формализирано.

Доколкото знам, това, което отхвърляше PIF да купи Интер дружно с Нюкасъл, бе проблем сходен на този с Ред Бул, когато те действително имаха два тима участващи в Шампионската лига. Същото би било и с Лига Европа, и който и да европейски клубен шампионат “, съобщи италианският публицист.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР