Интер е изправен пред един от най-важните мачове в историята

...
Интер е изправен пред един от най-важните мачове в историята
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Трябва да влезем с хладен ум и горещо сърце в реванша с Милан

Интер е изправен пред един от най-важните мачове в историята си и футболистите би трябвало да влязат в него с студен разум и горещо сърце, съобщи старши треньорът на отбора Симоне Индзаги. Той изведе тима си до , а реваншът е във вторник от 22:00 българско време.

Победителят от миланското дерби ще играе на край против Реал Мадрид или Манчестър Сити, които направиха тъждество 1:1 в Испания.

" Това ще бъде един от най-важните мачове в над 100-годишната история на Интер ", съобщи Индзаги, представен от организация АП.

" Изправени сме пред 90 минути и добавено време, с цел да реализираме фантазията ни. Имаме преимущество и то е изцяло справедливо, само че не трябва да мислим дуела за завършил. Трябва да влезем в него с студен разум и горещо сърце. Готови сме. Със сигурност ще има адреналин ".

Интер, който в последно време е в доста добра серия от резултати, е последният италиански клуб с трофея от Шампионската лига, откакто тимът стигна до него през 2010.

Индзаги твърди, че особено нападателят Ромелу Лукаку е в " най-хубавата си форма " в заключителния месец от сезона.

" Познавате го добре и знаете на какво е кадърен той. Това и чакаме, само че за жалост с него и Марсело Брозович се случиха някои непредвидени неща, които ги извадиха за по няколко месеца ", сподели Индзаги.

" В последния един месец Лукаку се намира в най-хубавата си форма. В момента обаче играем по три мача на седмица и не съм изцяло сигурен дали той ще издържи на натоварването ".

Индзаги добави, че нападателят Хоакин Кореа, който бе заменен на полувремето против Сасуоло, може да се завърне на терена за реванша против Милан.

" Той самичък изиска промяната. Нямаше другояче да го извадя, защото играеше добре. Надявам се да не е нещо съществено и считам, че той ще бъде здрав. При сходни неща обаче няма гаранции ", сподели още Индзаги.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР