Интензивно се очаква да бъде движението на изходите на всички

...
Интензивно се очаква да бъде движението на изходите на всички
Коментари Харесай

Спират ремонтите по магистралите заради интензивния трафик по Великден

Интензивно се чака да бъде придвижването на изходите на всички огромни градове още в четвъртък. Изпитанията за водачите, който следва да тръгнат от София стартират още при започване на автомагистрала „ Тракия “ . В момента там тече ремонт – асфалтира се права, която е близо два километра.

Имаме уверението на Министерство на районното развиване, че огромните поправки по автомагистралите няма да ги има през почивните дни, чака се те да завършат на следващия ден към 11 часа. Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria  инж. Ангел Попов от Европейски център за транспортни политики.  Надяваме се те да изпълнят своето заричане и тапи и тапи поради поправки да няма, сподели още той.

Според Попов у нас се поддържа инфраструктура, която не щади водачите, а в противен случай – изнервя ги и ги кара да се пробват да изпреварват погрешно и да бъдат неточни и към останалите участници в придвижването. Това е, по думите му, поради някои неразумни решения, а като образец той даде пешеходни светофари преди началото на автомагистрала „ Тракия “.

Натоварено се чака през тези дни да бъде и придвижването посока Кулата, сподели още специалистът. Тежък се чака да бъде и трафикът към огромните курорти, изясни Ангел Попов.

Вижте целия репортаж във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР