Интензивно онлайн обучение за младежки работници и педагогически специалисти организират

...
Интензивно онлайн обучение за младежки работници и педагогически специалисти организират
Коментари Харесай

В Стара Загора организират обучение за младежки работници

Интензивно онлайн образование за юношески служащи и педагогичен експерти провеждат Международният юношески център в Стара Загора и Съветът на Европа.  
Международният юношески център е първият в България, почетен със Знак за качество на Съвета на Европа. В резултат на дългогодишното сполучливо съдействие и по покана на екипа на центъра, специалисти от Съвета на Европа ще провеждат онлайн образование за младежка работа.  
 Янка Такева: Няма да са нужни промени във външното оценяване Янка Такева: Няма да са нужни промени във външното оценяване
" Дистанционното обучение набра опит, учителите са по-спокойни. Учениците привикнаха, само че то не е каквото би трябвало да бъде ". Това сподели пре...
Тренингът е предопределен за юношески служащи, педагогичен експерти и доброволци. В рамките на три месеца участниците ще се срещнат с главните характерности на младежката работа, целите на Съвета на Европа в бранш „ Младеж “ и правилата на работа по тематиката „ Права на индивида “.
Обучението комбинира онлайн модули, уебинари и на практика задачи и е отлична опция за повишение знанията и уменията на експертите, ангажирани с образованието и ограмотяването на младежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР