Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните

...
Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните
Коментари Харесай

Интензивно е движението за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния, Гърция и Сърбия

Интензивно е придвижването за товарни коли на някои от граничните пунктове с Румъния, Гърция и Сърбия. Това оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция " (ГДГП) на уеб страницата си. Информацията за трафика на граничните пунктове е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е натоварен на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Видин ", Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Оряхово ", Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Никопол " и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам " на излаз за товарни коли.

На границата с Гърция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата " на излаз за товарни коли. През граничните пунктове „ Маказа ", „ Златоград " и „ Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На границата с Република Сърбия придвижването е интензивно на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина " на излаз за товарни коли. Строително-монтажни действия на пункта постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границите с Република Северна Македония и с Турция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР