Интензивните тренировки далеч не са единственото хоби на – от

...
Интензивните тренировки далеч не са единственото хоби на – от
Коментари Харесай

Бритни Спиърс с първа самостоятелна... изложба

Интензивните тренировки надалеч не са единственото занимание на – от 2017 година певицата стартира и да рисува. И това към този момент даде своите плодове – тази събота (18 януари) Бритни ще открие първата си независима.

Художествените произведения на поп певицата ще можем да оценяваме в парижката Sympa – там ще можем да се любуваме на творчеството на Бритни, както споделят уредниците, „ до момента в който свят светува “. И макар обстоятелството, че това е просто отпратка към песента Till the World Ends, излязла през 2011 година, промените на и опазването на околната среда ни карат да се замислим и да побързаме. 
               
on Jan 6, 2020 at 5:37am PST

Не е ясно какъв брой са включени в нея и дали тя ще участва на откриването. Вероятно главната цел на е да притегли вниманието към певицата и да я върне в шоубизнеса. В нейна поддръжка галерията сътвори и хаштага #FreeBritney. Факт е, че Спиърс е оповестена за краткотрайно недееспособна – с решение на съда от 2008 година, а татко ѝ е избран за неин аставник. Настойничеството трябваше да завърши още в края на 2008 година, само че в последна сметка беше удължено за неустановен интервал от време.
               
on Oct 13, 2017 at 11:53am PDT

Така или другояче, ще е забавно да се срещнем и с другата страна на Бритни – нейните музи.
               
on Jan 12, 2020 at 7:14am PST

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР