Интензивен трафик на някои от големите гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП)

...
Интензивен трафик на някои от големите гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП)
Коментари Харесай

Опашки от чакащи и днес на границата

Интензивен трафик на някои от огромните гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Гърция, Сърбия, Румъния и Турция.

На границата с Гърция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ за товарни  автомобили на излаз. Затова управляващите предлагат да се минава през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “, и останалите пунктове на българо-гръцката граница.

Трафикът е натоварен на вход и излаз за леки коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ на границата със Сърбия. Граничните инспекции на пункта се правят на седем работни места, само че ремонтът продължава.

На границата с Румъния трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дуранкулак “ за товарни коли на излаз. До 18 август Национална компания „ Пътна инфраструктура “ на Румъния ще прави действия по поддръжка на пътните платна на трасетата за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюргево “, влизащи в Румъния.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР