Интензивен е трафикът за товарни и леки автомобили на някои

...
Интензивен е трафикът за товарни и леки автомобили на някои
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове с Румъния, Гърция и Турция

Интензивен е трафикът за товарни и леки коли на някои от граничните пунктове с Румъния, Гърция и Турция по данни към 6:00 часа, оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция “ на уеб страницата си. 

На границата с Румъния придвижването е интензивно на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) " Видин ", " Оряхово " и " Кардам " на излаз за товарни коли. 

На границата с Гърция трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " на излаз за леки коли. През граничните пунктове   " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси, напомнят от " Гранична полиция ". 

На границата с Турция придвижването е интензивно на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " на излаз за товарни коли. 

На границата със Сърбия трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Налага се краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Движението по границите със Северна Македония е обикновено на всички гранични пунктове.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР