Интензивен е трафикът по някои гранични пунктове, съобщиха от МВР.

...
Интензивен е трафикът по някои гранични пунктове, съобщиха от МВР.
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът по някои гранични пунктове

Интензивен е трафикът по някои гранични пунктове, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Границата с Румъния: 
Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Оряхово " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Никопол " на излаз за товарни коли. 
 
Границата с Гърция:
Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.
 
Границата с Република Сърбия:
Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " на излаз за товарни коли. 
На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства.
През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Границата с Република Северна Македония: 
Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Границата с Република Турция:
Трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " на излаз за товарни коли. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР