Intelligent Music Projects са супергрупата, която ще представи България на

...
Intelligent Music Projects са супергрупата, която ще представи България на
Коментари Харесай

Българската песен за Евровизия предизвика голям интерес

Intelligent Music Projects са супергрупата, която ще показа България на Евровизия 2022 с песента " Intention ".

Групата ще вземат участие в първия полуфинал във вторник, 10 май в Торино. Създателят, продуцент и създател на музиката и текстовете на песните на групата лекар Милен Врабевски споделя в изявление за пловдивско радио, че извънредно удовлетворен от подготовката за Евровизия.

„ Огромен интерес има към нас. Имаме извънредно доста участия пред аудитория и медии. В момента представяме онлайн, в акустична версия парчето в Загреб и Белград. Очакваме този интерес да продължи да се ускорява “, сподели лекар Милен Врабевски.

Доктор Врабевски споделя, че песента " Intention " е за хората, които желаят да прогресират. „ Първо би трябвало да преодолееш войната вътре в себе си. И да се превърнеш в човек, който живее за другите хора, т.е. – субект с задача. А „ Намерение “ е игра на думи, тъй като имаме желание да спечелим Евровизия. Затова поставихме на напред във времето тъкмо това заглавие “, изясни още лекар Врабевски.

Той акцентира, че песента на България се харесва от професионалните музиканти. Доказателство са получените досега 34 видеа от топ рок звезди, които пожелават триумф на Intelligent Music Projects на Евровизия 2022. Сред тях са всички музиканти от Nazareth, половината членове на именитите групи Rainbow, Black Sabbath, Judas Priest и други Подкрепа е получена още и от Джон Пейн от Asia и Саймън Филипс, които са взели участие в албуми на българската група, а също и от доста други звезди от международна големина.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР