Инстинктът за самосъхранение е заложен у всички нас, но често

...
Инстинктът за самосъхранение е заложен у всички нас, но често
Коментари Харесай

Не позволявай на страха от нараняване да ти попречи да изпиташ най-великото чувство – любовта! 

Инстинктът за самозапазване е заложен у всички нас, само че постоянно не го разбираме вярно. Важно е да се пазим от неприятните хора, които желаят да ни навредят и наранят, само че би трябвало да вършим разлика сред тях и в същото време да не затваряме сърцата си. Ако се обкръжим от стени, които никой в никакъв случай не би съумял да събори, то тогава попадаме в личния си капан на самотност и се обричаме на тъгата за цялостен живот.

Жената се открива пред мъжа доста по-лесно и бързо за разлика от него. Но в случай че те се трансформира в прочувствено недостъпна, става съвсем невероятно някой в миналото да завоюва сърцето ѝ. Обикновено това се случва, когато са разрушили сърцето ѝ и доверието, което е хранила към отсрещния човек.

Ето кои са признаците на прочувствено недостъпната жена

Тя не желае да се ангажира с нищо

Емоционално недостъпната жена е тази, която ще излиза с един мъж от няколко месеца, само че няма да има никакво развиване в връзките им. Дори и той да желае повече от просто флирт, тя е тази, която ще се отдръпне без даже да даде пояснение за държанието си, тъй като не осъзнава, че в действителност е затворила сърцето си. Този вид дами не са, заради редица причина. Страх от обвързване, контузия от минали връзки, които са ги наранили и така нататък

Никога не се отваря пред теб

Дори и да харесва мъжа, с който излиза, прочувствено недостъпната жена в никакъв случай не би го позволила прекомерно покрай себе си. Тя слага висока и неразрушима стена посред него и нея и отдалеченост, която не би нарушила.

Взаимоотношенията са освен това от. Да можете да се свържете прочувствено един с различен е също толкоз значимо. Дори повече. И несъмнено е мотив за терзание сходно държание, тъй като в случай че то продължава с месеци не би довело до нищо хубаво.

Усилието във връзката се усеща погрешно

Обикновено в случай че се стигне в редки случаи до връзка с сходен вид жена, мъжът е този, който поставя старания и се грижи за връзката. Всъщност той е единствения. Той е този, който звъни или написа първи, този, който провежда срещите и този, който търси нея. Да, правилно е, че въпреки всичко тя отвръща по някакъв метод на всичко това, само че е прекомерно изморително, когато единствено единият от двамата поставя старания, с цел да съществува една връзка. Все отново тя се построява от двама души, а не от един единствен, нали?

Тя демонстрира смесени сигнали

Един ден тя обръща внимание на мъжа, с който излиза. След това на идващия ден нейните се държи студено и тя наподобява отдалечена. Естествено мъжът става комплициран и не е сигурен в това, което се случва. Тази променчивост е постоянно срещана при тези, които са прочувствено недостъпни.

Въпреки че времето, прекарано дружно, е ужасно развлечение, са склонни да желаят да избегнат нещо, което става прекомерно интимно и съществено.  Така че тя се отдръпва при най-малкия намек, когато мъжът се доближава прекомерно близо.

Мили девойки, пазете сърцата си, само че не ги затваряйте. Правете тази разлика, тъй като тя е доста значима. И в случай че желаете да бъдете същински щастливи, просто си позволете да бъдете обичани. Да, от време на време любовта боли. Всяка обич си има начало и край, само че това, което е по средата си коства да се изживее. Не позволявайте на страха от пострадване да ви попречи да изпитате най-великото възприятие – любовта!

.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР