Инстаграм На пет години американчето Джона Ларсън започва да развива необичайно

...
Инстаграм
На пет години американчето Джона Ларсън започва да развива необичайно
Коментари Харесай

Златно дете! 12-годишен плете на една кука, помага на сираци и деца в нужда

 Инстаграм На пет години американчето Джона Ларсън стартира да развива извънредно занимание за дете на неговата възраст. Той се възпламенява по плетенето на една кука, поминък, постоянно обвързван с хора, доста десетилетия по-възрастни.

Всичко стартира, когато Ларсън получава торба с прежди и по-късно продължава да се образова на техники за занаяти посредством YouTube. След доста отдаденост, в този момент 12-годишният юноша е факир в плетенето на кука и се е занимавал със комплицирани планове, с които доста възрастни не биха се преборили. Ларсън споделя всички свои творения, от цветни одеяла до амигуруми, в известния си акаунт в Instagram - Jonah’s Hands.

Ларсън намира разтуха в плетенето на една кука. " След доста тежък ден на учебно заведение - споделя той, - просто е хубаво да знам, че мога да се прибера у дома и да оплитам на една кука в дребния си ъгъл, до момента в който седнал съм до този, който обичам най-вече: моята майка. "

Той приказва за майка си - Дженифър, която първо му дава инструментите за плетене на една кука, макар че самата тя не умее. Въпреки това поддържа сина си, който е осиновила като бебе от етиопско сиропиталище. Тя основава изявления в неговия Instagram и се причислява към групи за плетене на една кука във Фейсбук от негово име.

Сега Ларсън има личен бизнес да продава това, което прави. Поради известността му това е самоподдържащо се начинание, оповестява Нова тв. Той купува лична прежда от облагите си, като в същото време икономисва част и я подарява назад на някогашния си дом за сираци. Ларсън неотдавна реши да оказва помощ още повече. Той започва GoFundMe, в партньорство с Roots Ethiopia с нестопанска цел, който ще поддържа деца и техните фамилии, с цел да могат и те да намерят своята пристрастеност и да реализират фантазиите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР