Инстаграм Актьорът и тв водещ Васил Василев - Зуека показа първи

...
Инстаграм
Актьорът и тв водещ Васил Василев - Зуека показа първи
Коментари Харесай

Зуека качи първите си снимки от Испания, заедно е с друг известен българин

 Инстаграм Актьорът и тв водещ Васил Василев - Зуека сподели първи фотоси откогато живее в Испания. Там е от няколко месеца, само че към този момент посреща на посетители другари и сътрудници от България. 

С последните си фотоси Зуека издаде дефинитивно местонахождението си, което до този миг отхвърляше да назове обществено. 

Той и жена му Ана, дружно със сина им Стефан, емигрираха от България и обявиха единствено, че се намират в страна в Европейския съюз. Заради креативните си проекти мистерията се разбули. Зуека и Влади Априлов още веднъж започнаха да играят постановката " Ние, българите “, чиито представления са предопределени за нашите емигранти в чужбина.

Двамата изпълниха залите в Англия, след това се върнаха в Испания, с цел да играят в Майорка и още веднъж отпрашиха за Острова за нови представления. Съпругата му Ани се занимава с организацията и музиката в спектакъла, по тази причина тя също е част от екипа. “Ние, българите " е първият театър, отдаден и предопределен за всички българи в чужбина.

От фотосите се вижда, че Зуека е благополучен да види Влади Априлов. Приятелите му са това, което му липсва в живота отвън родината. Но пък се сблъска и с горчивата истина на животът, а точно, че някои другари могат бързо да те не помнят и заменят. Много от тях към този момент не поддържат връзка със Зуека, само че пък му останали и такива, с които се чува всяка седмица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР