Instagram планира да представи собствен конкурент на Twitter. Според нов доклад,

...
Instagram планира да представи собствен конкурент на Twitter.
Според нов доклад,
Коментари Харесай

Instagram работи върху собствено приложение, което е подобно на Twitter

Instagram възнамерява да показа личен съперник на Twitter.

Според нов отчет, притежаваната от Meta обществена платформа работи върху лично приложение, което ще разреши на потребителите да разгласяват текстови актуализации. Предполага се, че тези изявления ще имат ограничаване до 500 знака.

Освен това в отчета се прибавя, че потребителите ще могат да прикачват мултимедия под друга форма като фотоси, линкове и видеоклипове, които са с дължина до пет минути. Потребителите ще могат да четат и споделят други текстови изявления, да пишат мнения и да разгласяват наново.

От тази информация излиза наяве, че приложението е много сходно на Twitter, даже и изцяло идентично във връзка с дизайна на интерфейса. Интересното е, че тази вест идва откакто компанията пусна актуализация, която разрешава на потребителите да разгласяват GIF файлове в мнения.

Останалите детайлности включват специфичен фийд, сходен на Twitter и Instagram, който демонстрира предложено наличие и изявления от други консуматори. Това приложение даже ще бъде тясно обвързано с Instagram, както и ще ви разреши да синхронизирате своя акаунт в Instagram, с цел да избегнете настройването на нов профил. Това значи, че можете да употребявате приложението незабавно, без да се постанова да създавате занапред нов профил.

Това е цялата информация, която имаме досега, напълно скоро чакаме още детайлности.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР