Инспектори от Европейската футболна федерация (УЕФА) са стигнали до извода,

...
Инспектори от Европейската футболна федерация (УЕФА) са стигнали до извода,
Коментари Харесай

Инспектори от УЕФА: Барселона трябва да бъде отстранен от европейските турнири!

Инспектори от Европейската футболна федерация (УЕФА) са стигнали до извода, че испанският гранд Барселона би трябвало да бъде отхвърлен от европейските клубни шампионати за един сезон, заяви вестник " ABC ".

Въз основа на отчетите на двамата, шефът на УЕФА Александър Чеферин е задължен да вземе решение за отстраняването на Барселона за една година или да изчака решението на испанския съд.
 Ансу Фати желае да остане в Барселона
Ансу Фати желае да остане в Барселона

Това е неговото предпочитание

На 23 март УЕФА стартира следствие по случая " Негрейра ", който към този момент се ревизира от прокурорите в Испания. Правилата на Шампионската лига, които са в действие от април 2007 година, разрешават на централата да лиши тимове от конкуренцията за един сезон, в случай че са взели участие в споразумяване на мачове. УЕФА съобщи, че е поискала от дисциплинарните инспектори да " проведат следствие по отношение на евентуално нарушаване на правната рамка на УЕФА от ФК Барселона по отношение на така наречен случай " Негрейра ".

Съдебните документи демонстрират, че Барселона е платила 7,3 милиона евро в интервала 2001-18 година на компанията на Хосе Мария Енрикес Негрейра, някогашен вицепрезидент на съдийската комисия на испанския футбол.
 Футболен анализатор: Няма късмет Меси да се завърне в Барселона
Футболен анализатор: Няма късмет Меси да се завърне в Барселона

Така твърди Гийем Балаге

Прокуратурата в Испания публично упрекна Барселона в корупция в спорта и подправяне на документи. Съдия-следовател ще реши дали това ще докара до покачване на обвиняване.

Все още не са оповестени доказателства, че съдиите или обособени мачове фактически са били манипулирани. Барселона отхвърля всевъзможни непозволени дейности или спор на ползи, заявявайки, че е плащала за механически отчети на съдиите, само че в никакъв случай не се е опитвала да повлияе на техните решения в мачовете.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР