Инспектор Ботева, "Пътна полиция", Кадър БНТ В рамките на акция

...
Инспектор Ботева, "Пътна полиция", Кадър БНТ В рамките на акция
Коментари Харесай

Инсп. Ботева, „Пътна полиция“: Ще има санкции в рамките на акция Зима


Инспектор Ботева, "Пътна полиция ", Кадър Българска национална телевизия

В рамките на акция "Зима " ще има наказания, в случай че автомобилът е в нередовност, сподели пред Българска национална телевизия иснпектор Мария Ботева от Главна дирекция "Пътна полиция ".

Освен коли, ще се ревизират пешеходци, велосипедисти и каруци в границите на акцията, добави тя.

Акцията е разграничена на три елементи. В първата част ще се ревизира редовността на велосипедите и каруците, като при нарушавания, ще има санкции. Втората част е за инспекция на пешеходците и най-после ще се наблюдават колите, сподели Ботева.

Тя изясни и какво тъкмо ще се следи при инспекциите на колите.

„ При инспекция на колите би трябвало да има изправни чистачки, ще се ревизират гумите, като те би трябвало да не са износени, като се изключи че ще се обръща внимание на дълбочината на грайфера. Скоро ще би трябвало да се смени водата с антифриз и да се запасим с вериги “, посочи Ботева.

Ботева открои, че в случай че установим сами нарушавания при пътешестване с рейс, можем да сигнализираме органите на реда, като съобщим в какъв брой часа сме пътували от къде и за къде. Така виновните органи ще могат доста елементарно да открият коя е компанията и точния рейс, разясни тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР