Иновации от различни сфери - мода, автомобилната индустрия, технологиите, изкуството

...
Иновации от различни сфери - мода, автомобилната индустрия, технологиите, изкуството
Коментари Харесай

Kонференцията „Образование и бизнес“ с десето юбилейно издание на 13 май

Иновации от разнообразни сфери - мода, автомобилната промишленост, технологиите, изкуството ще преобразят Народният спектакъл " Иван Вазов " за старта на десетото юбилейно издание на интернационалната конференция „ Образование и бизнес: Истории от бъдещето “. Тя се провежда от телевизия Bulgaria ON AIR и стартира на 13 май в 19.00 часа.

Конференцията ще насочи вниманието към роботизацията, дигитализацията и цифровизацията. Изданието ще излезе отвън времевите рамки, като минало, настояще и бъдеще ще се срещнат посредством вдъхновяващи образци, забавни истории и специфични съоръжения.

 

 

Как просветителният развой на родените през новото хилядолетие трансформира света на технологиите, онлайн връзките и обществените медии? На този и още въпроси ще отговорят лекторите, които ще покажат, че когато образованието и бизнесът работят взаимно, триумфът е обезпечен. Сред участниците в конференцията са Иван Ненков, съосновател и гл. изп. шеф на СофтУни, доцент Анджело Корало, учител в Университет Саленто, доцент Емилия Занкина, първи зам.-ректор по университетските въпроси в АУБ, автоконструкторът Росен Даскалов и редица други.

 

Модератор на юбилейното издание ще бъде едно от най-разпознаваемите лица в културната публицистика - водещият на предаването „ Мултимедия “ Даниел Ненчев.

 

Конференцията „ Образование и бизнес “ съумя да се наложи като платформа за нови хрумвания, продан на скъп опит с одобрени специалисти от България и света и проявление на позитивните образци. Деветте предходни издания разгледаха смисъла на образованието за развиването на устойчиви общности, водачество, медии, връзки, райони, трансгранични планове и други

Повече детайлности за конференцията, програмата и лекторите ще откриете на https://edu-business.info/.

Всеки, който желае да участва на събитието, може да се записва гратис, като написа на [email protected].
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР