Инж. Йордан Калев е назначен с 4-годишен договор за директор

...
Инж. Йордан Калев е назначен с 4-годишен договор за директор
Коментари Харесай

Йордан Калев с 4-годишен договор в Областно пътно управлеине

Инж. Йордан Калев е назначен с 4-годишен контракт за шеф на Областно пътно ръководство - Пловдив. Това заяви самият той за " Марица ", като разяснява, че за него това е оценка за работа, а не политическа рокада.

Инж. Калев се завърна на шефския пост, на който беше краткотрайно, както " Марица " през вчерашния ден писа. Титулярът инж. Атанас Ташков съумя да се задържи единствено два месеца. Докато беше народен представител от ГЕРБ, инж. Ташков ползваше отпуск, каквото право имаше по закон. Но съвсем незабавно откакто се смени управлението на Агенция " Пътна инфраструктура ", беше освободен от длъжността.

Преди назначението към този момент като титуляр на директорския пост, инж. Йордан Калев работи в Пътното като основен специалист. Счита, че се е потвърдил като експерт.

В двата мандата на кмета Иван Тотев той заемаше една от основните длъжности в община Пловдив - капитално строителство. След локалните избори, когато Здравко Димитров стана кмет, инж. Калев се реалокира като зам.-кмет на регион " Източен ". Този регион се ръководи от Иван Стоянов, който е ръководител на районната конструкция на ГЕРБ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР