Инж. Росица Итова поема управлението на “ВиК ЕООД - София.

...
Инж. Росица Итова поема управлението на “ВиК ЕООД - София.
Коментари Харесай

Уволниха шефа на столичната ВиК

Инж. Росица Итова поема ръководството на “ВиК ” ЕООД - София. Това оповестяват от ВиК Холдинга и дават обещание ограничения за възстановяване на финансово-икономическото положение на сдружението.

Предишният шеф на сдружението инж. Иван Иванов беше освободен от Управителния съвет на ВиК-Холдинга при започване на седмицата. Итова е работила във ВиК оператора повече от 20 години. Тя бе безапелационна, че ще види какво завещание получава и съобщи подготвеност за постигене на положителни резултати. Инж. Итова показа терзанието си от това, че поради ниските заплати в бранша доста хора напущат, мъчно се намират и експерти и уточни, че от целия състав зависи постигането на положителни резултати. 

От управлението на ВиК-Холдинга бяха безапелационни, че към този момент има съответни ограничения и стъпки, които са планувани в управническата стратегия за всеки един от операторите, включително и за регионалното софийско сдружение.

Изпълнителният шеф на Холдинга инж. Лозко Лозев означи, че Росица Итова не е парашутист, каквито обвинявания към нея е имало от страна на предходното управление и това се вижда от метода, по който е посрещната. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР