Инж. Делян Начев, изпълнителен директор на Научноизследователски технологичен институт (НИТИ)-Казанлък

...
Инж. Делян Начев, изпълнителен директор на Научноизследователски технологичен институт (НИТИ)-Казанлък
Коментари Харесай

Бившият шеф на НИТИ-Казанлък обжалва уволнението си

Инж. Делян Начев, изпълнителен шеф на Научноизследователски софтуерен институт (НИТИ)-Казанлък от Корнелия Нинова посредством ДКК в последните й дни като министър на стопанската система и промишлеността в кабинета " Петков ", ще апелира уволнението си. Това излиза наяве от обществена позиция Начев, публикувана от НИТИ.

" Корнелия Нинова сподели, че не знае какво работи нашето сдружение, макар че 7 месеца отговаряше за него като министър на стопанската система и промишлеността ", показва той по отношение на изказване на Нинова, че сдружението се занимава с архивна активност, а неприятните му резултати са мотив за кадрови промени.
 Българска социалистическа партия упрекна служебния кабинет, че стартира с чистки и реваншизъм
Българска социалистическа партия упрекна служебния кабинет, че стартира с чистки и реваншизъм

Служебните министри да дойдат на предизборната шатра на Българска социалистическа партия

От НИТИ-Казанлък прецизират, че се занимават с произвеждане на муниции и специфична продукция, като през последните години работили на облага.

" Инж. Делян Начев е с 30 година опит в бранша, като през последните 12 година е отпред на сдружението в Казанлък. В последния ден от ръководството на предходния министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова той получава уведомление, че е освободен като шеф. На негово място е препоръчана Румяна Друмева. Тя не има опит в отбранителната промишленост. Хората от района знаят, че тя от няколко месеца е без работа, а преди този момент е била ръководител на общинската организация на Българска социалистическа партия в Казанлък. За други двама членове на борда на сдружението са посочени Константин Радонов и Борислав Ангелов ". означават от сдружението.
 Правителството уволни Румен Спецов Обновена
Правителството уволни Румен Спецов

Според Министерски съвет повода са неизпълнени отговорности, по негови думи претекстовете са политически

" Уважавам всяко кадрово решение, само че не разбирам за какво в последния ден на отиващ си министър, с който в никакъв случай не съм разговарял и не познаващ работата ми, бивам освободен без предизвестие ", разяснява Начев. Той счита, че наследникът му би се справил с работата, в случай че тя е архивна активност, само че в едно толкоз характерно дружество били нужни експертиза и опит.
 Нинова: Служебният кабинет възвръща модела ГЕРБ-ДПС
Нинова: Служебният кабинет възвръща модела ГЕРБ-ДПС

Трябвали бързи дейности за възобновяване на разговора с „ Газпром “

" Обжалвам решението за моята промяна най-много в името на служащите на сдружението, които са обезпокоени за работните си места ", декларира Делян Начев. Той твърди, че всички изказвания, че НИТИ-Казанлък има неприятни резултати, са погрешни. " Дружеството е на облага, постоянно се изплащат заплати и даже сме стартирали стратегия за финансиране на образованието на млади фрагменти, което в дребен град като нашия е основно за дълготрайните ползи на предприятието ", изяснява той.
 Рокада отпред и на
Рокада отпред и на " Митниците "

На третия ден на служебното държавно управление

НИТИ-Казанлък пласира продукцията си главно в Северна Африка. Начев насочва обществена покана до Корнелия Нинова да го посети и да се запознае с неговата активност. " Жалко е, че не съумя да направи това като министър, само че, в случай че в този момент има повече свободно време, ние сме подготвени да я посрещнем и срещнем с това, което произвеждаме и хората, които изкарват прехраната си с тази активност ", приключва Делян Начев.
 ДКК внесе сигнал в прокуратурата против някогашния шеф на Кинтекс
ДКК внесе сигнал в прокуратурата против някогашния шеф на Кинтекс

Ал. Михайлов е сключил контракт и е изплатил 528 000 щатски $ с медиатор за услуга, за която към този момент компанията е имала подписан договор
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР