Инициативният комитет за издигане на Десислава Иванчева за независим кандидат

...
Инициативният комитет за издигане на Десислава Иванчева за независим кандидат
Коментари Харесай

Парадокс на евровота: Гласуваш за Иванчева, получаваш ГЕРБ

Инициативният комитет за издигане на Десислава Иванчева за самостоятелен претендент за Европарламента разгласи сметка, на която се събират дарения за акцията й. 
 Непослушните събират дарения за Иванчева: Парите са пречка да разбираем за какво е самостоятелен претендент за Екологичен потенциал  Непослушните внасят подписите в поддръжка на Десислава Иванчева за евродепутат
В претекстовете за какво хората да оказват помощ със средства от ИК " Непослушните " акцентираха и че " парите са пречка " и са им нужни, с цел да могат обяснят на гласоподавателите идеите на Десислава Иванчева за работа в Екологичен потенциал и за какво се е наложило тя да бъде издигната за самостоятелен претендент. 

Това в действителност е основен въпрос освен за бранителите на Иванчева, която бе наказана на първа инстанция за рушвет на 20 години затвор и към този момент редува килията в Сливенския затвор с болнична стая в Министерство на вътрешните работи болница, а за всички, които ще пускат бюлетина на 26 май. 

Парадоксът е, че вотът за отстраненият кмет на " Младост " може да се окаже основен за евроизборите у нас, освен това - като обезпечи победа на ГЕРБ. 

Защото всеки глас за Иванчева е протестен избор против властта - без значение дали привържениците ѝ ще я поддържат, тъй като харесват работата ѝ като самостоятелен областен кмет, желаят да санкционират прокуратурата и съда, защото не имат вяра в обективността им, или са уверени, че промяната на властта е наложителна. 

Според социологическите изследвания до момента ГЕРБ и Българска социалистическа партия са на кантар - с лек превес на социалистите съгласно последните данни на няколко организации. Тоест всеки глас на евроизборите ще е значим за крайния резултат. При възходящата поддръжка за десните от " Демократична България " - отново съгласно проучванията на социолозите в последно време, дали обединяването на ДСБ, Да, България и Движение Зелените ще има един или двама евродепутати, отново ще се брои бюлетина по бюлетина. 

А Иванчева ще притегли гласове най-много от гласоподавателите на левите и десните претенденти за Брюксел, ГЕРБ-ери няма да гласоподават за нея. 

Така може да се стигне до парадоксалния вид " Гласуваш за Иванчева, получаваш ГЕРБ ". И в действителност е много значимо за какво се стигна до издигането на Иванчева за самостоятелен претендент от евродепутат. 

И " Непослушните " е добре да обяснят в точния момент това на гласоподавателите, даже и преди да са съумели да съберат нужните дарения за акцията на Десислава Иванчева. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР