Инициативна група избиратели издигна кандидатурата на руския президент Владимир Путин

...
Инициативна група избиратели издигна кандидатурата на руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Инициативен комитет издигна Владимир Путин като независим кандидат за изборите през 2018 г.

Инициативна група гласоподаватели издигна кандидатурата на съветския президент Владимир Путин като самостоятелен претендент за идните президентски избори на 18 март 2018 година, оповестява ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Решението е взето на заседание през днешния ден, проведено в историческия парк " Русия - моята страна " на Общоруското ревю на достиженията на националното стопанство (ВДНХ) в Москва.

Тъй като Путин реши да взе участие в изборите като самостоятелен, макар поддръжката и на ръководещата партия в Русия, събранието на инициативната група в негова поддръжка е наложителна процедура, с цел да може той да се включи в изборната акция. Според закона всеки самостоятелен претендент би трябвало да получи поддръжка от не по-малко от 500 съветски жители, имащи интензивно изборно право. В днешното заседание, с което кандидатурата на Путин към този момент е реалност, участваха 668 души.

Вчера съветският президент ппредупреди да се внимава за задгранична интервенция в президентските избори следващата година. По-рано същия ден съветската Централна изборна комисия (ЦИК) разгласи, че няма да допусне опозиционния водач Алексей Навални до присъединяване в изборите през пролетта, защото е осъждан.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР