Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на Румен Радев и Илияна

...
Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на Румен Радев и Илияна
Коментари Харесай

Инициативен комитет издига Румен Радев и Илияна Йотова за президентските избори

Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова за идните президентски избори. Това разгласи през днешния ден вицепрезидентът Йотова по време на публично посещаване в Свищов.

По думите ѝ в него ще има хора с най разнообразни политически цветове и хрумвания и добавя: " дръзвам да настоявам, че измежду тях ще бъде цветът на България ".

Йотова акцентира, че постоянно ще бъде част от лявото политическо пространство, по тази причина не се съмнява в поддръжката на българските социалисти и на лявомислещите хора.

Вицепрезидентът разяснява и новия политически план на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, като по думите ѝ той ще притегли младежите, които търсят своята реализация.

" Много елементарно използваме думи като честност и смяна, само че те задължават доста и носят след себе си доста отговорности. Надявам се когато тази партия стане част от новия парламент да запомни това, с което потегли - да търси необятна коалиция, тъй като честни хора има в целия политически набор, и да събере тези, които фактически могат да основат мощната опция, за която приказваме с президента към този момент четири години ", уточни тя.

Йотова изрази вяра идващият парламент да бъде формиран от доста повече " читави хора " от декларираните 121, които да си свидлив ръцете върху пет или шест целта, за които всички приказват.
БТА
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР