Инициативата Гората.бг ще подари 15 000 плодни, медоносни и горски

...
Инициативата Гората.бг ще подари 15 000 плодни, медоносни и горски
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 19 март

Инициативата Гората.бг ще подари 15 000 плодни, медоносни и горски дръвчета на хората от Варна и района, като ги раздава непосредствено на всеки искащ, научи Moreto.net. Броят дръвчета, който всеки ще може да получи, е колкото може да засади.

Дуото „ Парашкевов – Кисленко “, добре познато на интернационалната сцена, пътува през 2023 година на международно турне.

Варненецът Пьотр Нестеров завоюва купата на двойки на шампионата по тенис в Шарм Ел Шейх (Египет) с награден фонд 15 хиляди $.

В бюлетина от 13 март 1973 година на Българска телеграфна агенция четем, че се вкарва по-кратка трудова седмица и работно време, както следва:

- през 1973 година - в окръзите Бургас, Варна, Видин, Враца, Кърджали, Кюстендил, Пазарджик, Перник, Пловдив, Русе, Смолян, Сливен и Хасково.

Възможно ли е водач на 73 години да използва амфетамин и да се качи зад кормилото? Сигурно е допустимо, само че е малко евентуално. Защо, също така се постанова да 14 месеца, с цел да потвърди пред закона и обществото, че не е наркоман?
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР