Инициативата „Добрата дума лекува“ - част от Националната кампанията на

...
Инициативата „Добрата дума лекува“ - част от Националната кампанията на
Коментари Харесай

БЛС показа клип, насочен срещу агресията над медици

Инициативата „ Добрата дума лекува “ - част от Националната акцията на БЛС против насилието над лекари продължава.
#ПребориГнева продължава с клип срещу експанзията над медици. В него вземат участие артистът Владимир Карамазов и ръководителят на БЛС доктор Иван Маджаров. А самото видео е снимано в УМБАЛ „ Св.Анна “, оповестиха от БЛС.
Владимир Карамазов, който е лице на акцията на БЛС и безплатно се включва във всички начинания, в това число и в фотосите на клипа съобщи: „ Недопустимо е лекарите да стават заложници на личното си предопределение и до момента в който се борят да спасят човешки живот, да бъдат принуждавани да пазят своя личен. Аз почитам и оценявам труда на лекарите “.
Във видеото ръководителя на БЛС приканва да се даде път на положителното. „ Снимайте се с лекарите на които желаете да кажете Благодаря. Изпратете фотосите до Български лекарски съюз, с цел да ги включим в галерия и покажем, че дружно можем с добра дума да преборим експанзията “, декларира доктор Маджаров.
Снимките могат да се изпращат на фейсбук страницата на Български лекарски съюз и на мейла на съсловната организация [email protected].
Изпратените материали ще се разгласяват на уеб страницата на БЛС, на ФБ страницата на организацията и във вестник Quo Vadis. Жури в състав управлението на БЛС и фотограф, ще дефинират най-въздействащите фотографии, а с тях ще бъдат направени редица изложения.
БЛС благодари на екипа, присъединил се безплатно в реализирането на видеото, както и за съдействието на УМБАЛ „ Св.Анна “.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР