Информацията за този смартфон с всеки изминал ден се увеличава

...
Информацията за този смартфон с всеки изминал ден се увеличава
Коментари Харесай

Реална снимка на смартфона Nokia 9 с пет камери

Информацията за този смарт телефон с всеки минал ден се усилва и наподобява HMD Global в действителност интензивно работи върху новия топ-смартфон Nokia 9. Най-характерната специфичност на това мобилно устройство е главната камера с пет фотосензора. В Глобалната мрежа в началото се появи действителна снимка на този забавен телефон, а по-късно бе оповестен рендер на устройството. Сега излезе още една действителна фотография.

Gizmochina смята, че фотографията е в действителност действителна и това не е компютърен рендер. Заснет е един от прототипите на новата Nokia 9. Кодовото име на устройството е TA-1094. Телефонът може да излезе на пазара под името Nokia 9 или Nokia 10.

На задният панел са сложени светодиодна фотосветкавица, и пет фотосензора. Отверстието в средата е празно и вероятно там е подложен датчика за автоматизирано фокусиране. Добре се вижда и логотипа ZEISS, потвърждаващ взаимната работа на двете компании. Не се вижда скенер за пръстови отпечатъци. Може би той ще бъде вграден непосредствено в OLED екрана.

Засега няма информация какви тъкмо са петте камери и по какъв начин ще се употребяват. Навярно това ще са оптични модули с друго фокусно разстояние. Единият датчик може да е монохромен, другият телефото, а третият да служи за приемането на размит заден декор.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР