Информационно обслужване“ е компанията, която отчита резултатите. Оставката на зам.-министърът

...
Информационно обслужване“ е компанията, която отчита резултатите. Оставката на зам.-министърът
Коментари Харесай

Защо БСП сезира главния прокурор: Вигенин за сигнала срещу служебната власт и „Информационно обслужване“


„ Информационно обслужване “ е компанията, която регистрира резултатите. Оставката на зам.-министърът на електронното ръководство Благовест Кирилов е доста обезпокоителен сигнал. Разчитаме прокуратурата да свърши работата си. “

Това сподели каза зам.-председателят на Кристиян Вигенин за сезирането на основния прокурор по сигнал за подозрение в интервенция в честността на вота и промяната на членовете на борда на компанията.

" Министърът назначава членовете на борда, съгласно Кирилов не се е случило по този начин. Не съм наясно с детайлите, по тази причина сезираме основния прокурор. Никой не би трябвало да има интерес да основава подозрения за честността на вота. Затова желаеме да се изясни какво се е случило. Това би трябвало да е сигнал за всеки един участник във вота ", разяснява още зам.-председателят на.

Кристиян Вигенин разяснява и свадите на конгреса на левицата.

„ Такива осъществявания в не е имало, такова уронване на престижа е неприемливо, по тази причина партията взе ограничения. Хората, несъгласни с управлението, нямат поддръжка. Те не могат да схванат, че не оферират никаква опция. Ако има друга линия на политика, държания, биха спечелили последователи, само че те нямат “, сподели той.

Вигенин съобщи, че няма да прави коалиция с.

„ Какви обединения ще вършим - ще реши партията. Когато пристигна моментът, Националният съвет ще даде мандат, всеки социалист ще каже да или не. Всички въпроси ще се вземат решение намерено и демократично “, добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР