Информационна среща във връзка с ваксинирането срещу COVID-19 се проведе

...
Информационна среща във връзка с ваксинирането срещу COVID-19 се проведе
Коментари Харесай

Проведоха информационна среща във връзка с ваксинирането срещу COVID-19 във Бяла Слатина /снимки/

Информационна среща по отношение на имунизирането против COVID-19 се организира през днешния ден в Бяла Слатина, оповестиха от локалната администрация.
Д-р Виденова и доктор Найденова от РЗИ-Враца се срещнаха с медицинските експерти от учебните заведения, детските заведения и обществени услуги на територията на общината, за да разяснят преимуществата и позитивния резултат на имунизацията. В хода на срещата бяха изнесени настоящи данни за броя на инфектираните, излекуваните, карантинираните и умрелите в региона, от месец март до в този момент, както и броя на имунизираните до 07.06.2021г.
Представителите на РЗИ насочиха зов към присъстващите да спомагат за информираността на жителите на общината за изгодите от имунизацията. Подчертано беше, че без значение от дребния брой новозаразени, заплахата от подлия вирус не е минала и всеки би трябвало да си даде ясна сметка, че единствения метод за ефикасна битка с него е точно имунизирането. Д-р Виденова съобщи, че сега в област Враца са налични и четирите ваксини, тъй че искащите могат да заявят своите желания.
По време на срещата искащите имаха опция да си създадат тест за антитела.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР