Инфлуенсърите постоянно експериментират в опит да привлекат вниманието не само

...
Инфлуенсърите постоянно експериментират в опит да привлекат вниманието не само
Коментари Харесай

Руснакът, който унищожи Lamborghini Urus

Инфлуенсърите непрекъснато опитват в опит да привлекат вниманието освен на вярната си публика, само че и на нова такава.

Понякога обаче тези опити са много крайни и необикновени. Преди няколко дни да вземем за пример един американски ютюбър си купи Ferrari F8, което коства 400 000 $, с цел да го потроши, карайки го в планински условия.

Това обаче се трансформира в някаква наклонност, тъй като негов съветски сътрудник е последвал образеца му. Михаил Литвин е похарчил 250 000 $, с цел да се снабди с Lamborghini Urus, само че с цел да се фука с него, а още веднъж - с цел да го потроши.

Във видео в канала си в  Литвин демонстрира по какъв начин паркира първокласния автомобил под кран и стоварва върху него великански кен, който според Supercar Blondie, тежи цели три тона. Резултатът пък е повече от явен - автомобилът е потрошен.

Идеята на руснакът да жертва това Lamborghini Urus е да промотира енергийната напитка, която пуска на пазара. Това обаче не е първият път, в който Михаил Литвин унищожава безценен автомобил. Преди към две години той подпали своя Mercedes-AMG GT 63 S.

Тогава обаче повода не бе комерсиална, а тъй като автомобилът му е създавал непрекъснати проблеми, които локалният дилър не е желал да в профил. Само година по-късно Литвин се вряза със своето Porsche Taycan Turbo S в посланичество на марката, само че тогава съобщи, че е било случай.

Човекът просто е натиснал газта, вместо спирачката, а това, че цялата преживелица е била снимана евентуално е била чиста случайност
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР