Инфлацията расте в целия свят. Тя има негативни и позитивни

...
Инфлацията расте в целия свят. Тя има негативни и позитивни
Коментари Харесай

Топ банкер посочи жертвата на инфлацията у нас

" Инфлацията пораства в целия свят. Тя има отрицателни и положителни страни. Тя беше по един или различен метод предстояща в интервала, в който много съществено се печатаха пари - всички типове облекчения, удобства и какви ли не стратегии.

Това оказа помощ на света да се стабилизира и да тръгне нагоре. Накрая купонът свършва, идва сметката и някой би трябвало да заплаща. Разбира се, тези, които заплащат, са всички участници в стопанската система и жителите ", съобщи банкерът и ръководител на Българския конгрес на бизнес водачите (БФБЛ) Левон Хампарцумян в предаването Денят он Еър.

" Тези, които са с закрепен приход или с по-малко средства, те ще понесат най-тежко следствията на инфлацията. Тези, които са стопански дейни, за тях има късмет, тъй като те могат да трансферират това повишаване върху личното си произвеждане. Ако създават артикули и услуги, които някой желае да купи, те не би трябвало да се тормозят, в противен случай ", обърна внимание той.

Хампарцумян посочи пред Bulgaria ON AIR, че внезапното повишаване на силата идва от решение на бюрократи да заложат на внезапно минаване в зелената сила.

" 100% отплата за бизнеса е безсмислена. Тя не е устойчива. Мораториумът и обезщетенията са ограничения, които са непазарни. Просто се купува време, до момента в който се проучва обстановката и да се види по какъв начин да продължим напред ", изясни банкерът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР