Инфантино: Това бе най-добрият Мондиал в историята"Преди началото на Световното

...
Инфантино: Това бе най-добрият Мондиал в историята"Преди началото на Световното
Коментари Харесай

Инфантино: Това бе най-добрият Мондиал в историята
"Преди

Инфантино: Това бе най-хубавият Мондиал в историята
"Преди началото на Световното състезание казахме, че желаеме то да бъде най-хубавото в историята и то в действителност бе такова", разгласи президентът на ФИФА Джани Инфантино на заключителната си конференция на Мондиал 2018.

Инфантино приказва пред медиите преди изиграването на последните два мача от шампионата - разногласието за трето място сред Белгия и Англия, и огромния край сред Франция и Хърватия. "Трябва да благодарим на Русия, на съветското държавно управление и на Руския футболен съюз. Както и на доброволците, които са усмивката и сърцето на това състезание. Всички те работиха доста крепко, с цел да създадат това събитие огромен успех", разяснява президентът на ФИФА.

"Световното състезание промени Русия и я направи същинска футболна страна. Футболът към този момент е част от ДНК-то на Русия. То също по този начин промени и методът, по който светът гледа на Русия. Около един милион хора пристигнаха в Русия и всички те видяха какъв брой гостоприемна и прелестна страна е това", добави той.

"32-та тима, които участваха, ни накараха да мечтаем. Големи благодарности към тях. Сега ни чака един специфичен край сред Франция и Хърватия, два тима, които играха значим полуфинал преди 20 години. Специални поздравления за тях", сподели още Инфантино. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР