INEOS Automotive обяви, че в производственото съоръжение на компанията в

...
INEOS Automotive обяви, че в производственото съоръжение на компанията в
Коментари Харесай

INEOS Grenadier потегля към Северна Америка

INEOS Automotive разгласи, че в индустриалното оборудване на компанията в Хамбах, Франция, е почнало сглобяването на представители на първия модел на марката- Grenadier, предопределени за пазара на Северна Америка.

От INEOS Automotive споделят, че все още от клиенти в Северна Америка са постъпили повече от 7000 поръчки за закупуване на офроудъра, което го трансформира в най-големия пазар на компанията в целия свят.

Първите доставки на INEOS Grenadier 4x4 в Съединените Американски Щати ще бъдат осъществени през ноември, а първите представители на модела ще доближат до новите си притежатели в Канада през януари идната година.

" Стартирането на произвеждане на коли за Северна Америка е значим миг за и по-конкретно за завода в Хамбах ", разяснява Лин Калдер, изпълнителен шеф на компанията. " Увеличаваме производството през последните шест месеца, с цел да можем да подсигуряваме, че можем да доставяме към клиенти допустимо най-бързо, като в това време поддържаме върхови стандарти за качество, които сами си поставихме ".

INEOS Automotive закупи завода в Хамбах от Mercedes-Benz през януари 2021 година и все още има инвестиция в него в размер на над 50 млн евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР