Индонезийските спасители прекратиха днес издирването под вода на човешки останки

...
Индонезийските спасители прекратиха днес издирването под вода на човешки останки
Коментари Харесай

Лошото време спря издирването под вода на индонезийския Боинг

Индонезийските спасители прекратиха през днешния ден издирването под вода на човешки остатъци и фрагменти от втората "черна кутия " на авариралия преди 10 дни пътнически аероплан "Боинг 737-524 ", съобщи ТАСС, като се базира на локални медии.

Височината на вълните в Яванско море доближава два и половина метра и заради огромните опасности водолазите не могат да стартират работа, само че издирването по повърхността на морето продължава, сподели представител на националната издирвателно-спасителна работа. Вчера управляващите удължиха до 21 януари интервенцията по търсене.

Досега е открито единствено устройството, регистриращо параметрите на полета и то се изследва от специалисти. Но втората "черна кутия ", която записва диалозите в пилотската кабина, се е разпаднала и са открити единствено нейни фрагменти.

Самолетът на индонезийската самолетна компания "Шривиджайя еър " излетява на 9 януари от Джакарта за град Пантианак, провинция Западен Калимантан, с 62 индивида на борда. Няколко минути по-късно машината пада в морето в региона на островите Серибу.

Наземните служби не са получавали по това време нито един спешен сигнал от аероплан в региона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР