Индийският играч на удара Virat Kohli ще пропусне първите два

...
Индийският играч на удара Virat Kohli ще пропусне първите два
Коментари Харесай

Virat Kohli ще пропусне първите два теста на Индия срещу Англия по лични причини

Индийският състезател на удара Virat Kohli ще пропусне първите два теста на своя тим против Англия заради персонални аргументи, удостовери бордът по крикет на страната.

Бившият капитан на националния тим пропусна първия мач от скорошната серия T20 с Афганистан, акцентирайки същата причина, само че се върна за втория и третия мач.

35-годишният Коли е бил постоянен състезател на тестовия тим на Индия и последният път, когато пропусна мач, беше през януари 2022 година, когато беше изключен от втория мач от серията против Южна Африка в Йоханесбург заради травма.

Серията от пет мача против Англия стартира в Хайдерабад в четвъртък, до момента в който третият тест стартира на 15 февруари в Раджкот.

„ Вират е разговарял с капитана Рохит Шарма, управлението на тима и селекционерите и е подчертал, че макар че представянето на страната постоянно е било негов главен приоритет, избрани персонални обстановки изискват неговото наличие и неразделено внимание “, Контролният съвет за крикет в Индия (BCCI), се каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР