Индийски учени откриха, че е способен да блокира размножаването на

...
Индийски учени откриха, че е способен да блокира размножаването на
Коментари Харесай

Изследване: Витамин В12 може да спре размножаването на коронавируса

Индийски учени откриха, че е кадърен да блокира размножаването на. Резултатите от проучванията са оповестени в списание „ “.
С помощта на компютърно моделиране учените съумели да открият, какви молекули, съдържащи се в натуралните артикули и лекарства, могат да подтиснат действието на nsp12, който се съдържа в генома на и дава отговор за размножаването на вируса.
 Доказано: Озонът обезврежда ковид Доказано: Озонът обезврежда ковид
Японски учени оповестиха, че ниски концентрации озон могат да обезвреждат ковид. Методът може да се употребява от лечебните заведения за дез...
Оказало се, че метилкобаламинът - една от двете биологично дейни коензимни форми на витамин B12, има способността да потиска размножаването на вирусните кафези.
Това вещество може да бъде предписвано като профилактично средство на рискови групи – медицински личен състав, възрастни хора или хора със съпътстващи болести, с цел да се понижи риска от зараза и нуждата от оказване на незабавна помощ в болница.
Учените означават, че с цел да се внесат промени в протокола за лекуване от COVID-19, би трябвало да бъдат направени спомагателни проучвания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР