Индия възнамерява да развие фармацевтичния бизнес в Русия, включително възможността

...
Индия възнамерява да развие фармацевтичния бизнес в Русия, включително възможността
Коментари Харесай

Ето какъв бизнес ще развива Индия в Русия

Индия има намерение да развие фармацевтичния бизнес в Русия, в това число опцията за развиване на доставките на медикаменти, създадени в Руската федерация, в Африка и Азия. „ Въпросът ще бъде детайлно разискван на профилирана конференция на производителите на фармацевтичната промишленост, която ще се организира на 20 юли “.

„ Надявам се, че ще успеем сполучливо да развием двустранни бизнес връзки и да изградим повече предприятия, които освен да търгуват с Русия и страните от Оперативно-наблюдателно дело, само че и да изнасят медикаменти от Русия в африканските страни. Това е нашето общо бъдеще ", сподели Сами Котуани, началник на индийският бизнес алианс и добави: „ Нуждаем се от поддръжката на съветското държавно управление и съветския пазар, с цел да ускорим процеса. Още на 20 юли ще се организира огромна руско-индийска конференция на фармацевтичния бизнес. Иска ми се да имам вяра, че ще има прогрес “.

Бизнесменът добави, че в новите условия, когато европейските пазари са отрязани за редица съветски компании, " сполучливите съветски предприемачи би трябвало да помислят за разширение на производството " в други райони. „ При новите условия индийският пазар ще се отвори за тях, което значи достъп до южноазиатския район. И за какво би трябвало да мислите единствено за един милиард души, живеещи в Европа и Америка? В последна сметка можете да обърнете внимание на останалите 6 милиарда от други страни “, сподели Kotwani.

" Индийците имат вяра, че в случай че една врата е затворена, други се отварят. Да, Европейският съюз затвори вратата си, само че вратите се отвориха към Индия, Китай, Иран, Турция ", заключи той.

Темата за увеличение на двустранната търговия, в това число посредством увеличение на доставките на фармацевтични артикули за Русия, беше разисквана по телефона при започване на юли от водачите на Руската федерация и Индия Владимир Путин и Нарендра Моди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР