Индивидуални състезатели от шест вида спорт вече подадоха документи за

...
Индивидуални състезатели от шест вида спорт вече подадоха документи за
Коментари Харесай

Състезатели от 6 вида спорт са кандидати за спортни таланти на Еврофутбол


Индивидуални състезатели от шест типа спорт към този момент подадоха документи за присъединяване в състезанието по стратегия " Спортни гении " на Еврофутбол.

Те са на възраст сред 13 и 24 години и се са представители на скоковете във вода, биатлона, плуването, шахмата, каяка и планинското колоездене.

Конкурсът, който започва на 1 март и ще продължи до 1 април, се радва на огромна известност измежду младите състезатели. През 2018 година Еврофутбол усили горната възрастова граница на участниците, които могат да получат поддръжка. Така трите групи възможни претенденти са:

До 15 години в това число, от 16 до 20 години и от 21 до 28 години. Компанията не не помни поетия ангажимент към хората с увреждания и още веднъж обезпечава специфична квота за българските параолимпийци.

Еврофутбол започва стратегия " Спортни гении " през 2012 година в партньорство с Фондация " Работилница за цивилен начинания " (ФРГИ) като част от плана за корпоративна обществена отговорност „ Печелиш и помагаш “. Целта на букмейкърската къща е да помогне за развиването на идващите генерации спортисти на България.

Досега Еврофутбол е подкрепила по стратегия " Спортни гении " 130 участници, някои от тях два или три пъти. Предоставените средства от 2012 година до края на 2017 година са на стойност над 750 000 лв..

Вижте още за състезанието и присъединяване в Програма " Спортни гении " на talanti.eurofootball.bg
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР