Индиецът Вират Коли постигна 50-ата си еднодневна международна (ODI) сто,

...
Индиецът Вират Коли постигна 50-ата си еднодневна международна (ODI) сто,
Коментари Харесай

Индия срещу Нова Зеландия: Вират Коли подобри рекорда за ODI на Сачин Тендулкар

Индиецът Вират Коли реализира 50-ата си еднодневна интернационална (ODI) 100, с цел да усъвършенства върха на своя съотечественик Сачин Тендулкар.

Бившият капитан на Индия навърши 50 години на полуфинала на Световната купа по крикет на ICC против Нова Зеландия на стадион Wankhede в Мумбай в сряда.

Продължете да четете

листата от 3 детайла „ Визионерът “ на Индия: Огромното въздействие на Вират Коли в крикета и отвън него Как може Нова Зеландия да спре „ най-хубавото до момента “ нахлуване на индийската страна за Световната купа? Индия, Нова Зеландия са подготвени за „ изострен край “ на Световната купа по крикет завършек на списъка

Kohli доближи крайъгълния камък със 106 топки, като уцели осем четворки и две шестици в първия нокаут мач на шампионата.

Индия имаше 71-1, когато той дойде в средата след уволнението на капитана Рохит Шарма.

Коли отпразнува своя 35-ти рожден ден, като вкара своя 49-ти сенчури, което му изравни с Тендулкар, в мача против Южна Африка по-рано този месец.

Роденият в Делхи състезател доближи своите петдесет от 59 топки с четири граници и шест, които бяха на Тим Саути.

Коли доближи своята 50-та ODI стотница в своя 279-и мач, до момента в който Тендулкар имаше потребност от 452, с цел да доближи 49 сенчъри.

Рохит е трети в листата на основателите на ODI Century, с 31 от 253 ининга.

Kohli направи 12 при дебюта си в Индия през 2008 година при започване на ининга, когато тимът беше изхвърлен от Шри Ланка за 146 преди проваляне с осем уикета в Дамбула.

Три години по-късно, на стадион Wankhede, Коли ще завоюва Световната купа по крикет на ICC, дружно с Tendulkar, до момента в който Индия надделява Шри Ланка като хазаин с шест уикета.

Коли направи своя тестов дебют през 2011 година, като вкара 4 и 15 против Уест Индия в Ямайка и съумя да вкара 29 сенчъри в 111 мача.

Той също има една сенчъри в 115 интернационалните шампионата T20.

Източник: Ал Джазира
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР