Indian Wells е вече в заключителната си фаза, като очакваме

...
Indian Wells е вече в заключителната си фаза, като очакваме
Коментари Харесай

Когато тенисистите влязат под прикритие

Indian Wells е към този момент в заключителната си фаза, като чакаме с огромно неспокойствие да разберем кои двама всред Яник Синер, Карлос Алкарас, Даниил Медведев и Томи Пол ще спорят за трофея в неделя при мъжете.
 Новак Джокович и изненадващото му отпадане от Лука Нарди на Indian Wells
Сушата (и падението) за Новак Джокович продължава

Какво се случва със сърбина

Но до момента в който чакаме да забележим кои двама ще са на край и кой ще е огромният победител от Indian Wells, попаднахме на едно доста забавно видео, което вкарва познатите ни тенисисти в други функции.

От организаторите на Indian Wells са решили да внедрят Холгер Руне, Даниил Медведев, Андрей Рубльов, Мария Сакари, Онс Жабур и Алекс де Минор измежду личния състав, който обслужва феновете отвън спортните уреди.

Всеки един от тях се е постарал да постави слънчеви очила или най-малко шапка с козирка, с цел да не бъде чак толкоз елементарно различим. Андрей Рубльов да вземем за пример бе нагизден като чиновник от защитата, който следи феновете да не внасят железни обекти на оборудванията.

We have the best staff ever
— BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN)
Две дами, които минават през неговата инспекция, даже му споделят, че доста им наподобява на Яник Синер. Даниил Медведев пък влиза в ролята на касиер, като там хората го разпознават много по-лесно, като в началото допускат, че е двойник на същинския Медведев.
 Indian Wells 2024 и нашествието на пчели, което прекъсна мач на Карлос Алкарас
Странната причина, поради която прекъснаха мач на Алкарас

Природата е по-силна

Мария Сакари също не остава незабелязана, като тя много настоятелно раздава пуканки на почитателите, като даже ги пропагандира да стискат палци на Indian Wells за... Мария Сакари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР