Името Таменанг Чо бързо бе запомнено от баскетболните фенове. Американското

...
Името Таменанг Чо бързо бе запомнено от баскетболните фенове. Американското
Коментари Харесай

Таменанг Чо: Ще бъда полезен на ЦСКА с високо темпо и здрава защита

Името Таменанг Чо бързо бе запомнено от баскетболните почитатели. Американското крило се трансформира в любим на публиката единствено след три изиграни мача с екипа на ЦСКА. Не единствено тъй като е атлетичен и атрактивен, само че и поради ефикасната игра и здрава отбрана. И когато приказваме за успеваемост е хубаво да отбележим, че коефициентът му на потребно деяние при успеха над Черно море във Варна доближи 46! А това е доста. До момента най-силното показване на баскетболист на " алените " бе достигало коефициент 31.

При представянето на Чо бе подчертано върху положителното му обучение. Завършил е влиятелния университет Браун, част от Бръшляновата лига. Абсолютен водач по всички съставни елементи от играта за своя отбор в NCAA. Последното бе признато леко скептично, само че той разсея всяко подозрение още с първите си мачове в НБЛ.

Ти, както го назовават съотборниците, твърди, че не му е лишило доста време да одобри предизвикването ЦСКА. " Не беше мъчно решение, въпреки за първи път да напущам Съединени американски щати ", споделя Таменанг. И е доста удовлетворен от своя избор. Според него акомодацията му в София минава доста добре - съотборниците го одобряват другарски, хората са благи и храната е добра. Чисто баскетболно, към момента привиква с темпото и стила на играта в Европа, само че благодарение на всички в тима е сигурен, че бързо ще се приспособи.

За последния мач против Черно море, в който вкара 32 точки, взе 11 битки и даде 6 завършващи подавания споделя непретенциозно, че треньорите са подготвили тима доста съществено и са знаели какво да чакат от противника. " Въпреки напрежението в края, срещата бе добра за нас " счита Чо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР