Името не е случайно. Искаме жителите на община Бургас да

...
Името не е случайно. Искаме жителите на община Бургас да
Коментари Харесай

„Граждани за общината“ се регистрира в ОИК за участие в местните избори

„ Името не е инцидентно. Искаме жителите на община Бургас да имат опция сами да създадат своят избор за хората, които ще застават зад техните ползи и тези на обществото в идващия Общински съвет на Бургас. Нуждата от действителното наличие на персони с дейна гражданска позиция, на представители на неправителствени организации, които се борят с тежките житейски обстановки на бургазлии и на специалисти, отвън политиката, ни накара да се обединим с експерти от разнообразни браншове. Ще участваме в идните избори с ясното обръщение, че община Бургас – това са жителите и те имат силата да трансформират това, което през днешния ден не им харесва в ръководството на нашия град “, сподели водачът на коалиция „ Граждани за общината “ – Бенчо Бенчев.

По време на подаването на документите в Общинската изборна комисия, той беше придружаван от юрист Добромира Полименова. Тя е един от ярките представители на неполитическите обединения в отбрана на родителите и на децата.

„ Заставам твърдо зад обединението. Тя сплотява персони с опит в борбите в отбрана на хората и тези, които дават всичко от себе си да ги поддържат, посредством своя професионален опит. Твърде постоянно виждаме некадърност на ръководещите да се оправят с същинските потребности на българските жители. Това е на път да се промени. Вярвам, че хората от ден на ден осъзнават потребността от присъединяване на жителите във властта. А локалното ръководство е първата стъпка към сполучливите промени в общините и в цялата страна “, сподели юрист Полименова.

Предстои в идващите дни да бъде показана листата с претенденти за общински съветници в локалния парламент и претендентът за кмет, повдигнат от коалиция „ Граждани за общината “, към който се сплотяват експерти и специалисти от всеки един бранш, касаещ обществото.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР