Името на победителя се спрягаше от самото начало на риалитито

...
Името на победителя се спрягаше от самото начало на риалитито
Коментари Харесай

Очаквано Рълев взе чека за 100 бона

Името на спечелилия се спрягаше през цялото време на риалитито и в реалност успеха му се оказа факт. 26-годишният спортист получи чек за 100 000 лв. и попадна в елитния клуб на първенците. Иван е последният оживял от първото напълно мъжко племе в историята на “Игри на волята ” - Гладиаторите. “Направих немислимото. Никой не вярваше, че ще печеля първоначално. Бях подценяван. Бях притиснат в ъгъла. Направих го поради своя татко, който ме поддържа постоянно! Ще помня прекарването “Игри на волята ” цялостен живот, ще описвам за него на моите деца, на техните внуци ”, прочувствено разяснява първенецът.

Рълев завоюва безапелационно финала на рисковото риалити и водеше по време на цялата борба. Срещу него на Арената се изправиха компютърният талант Момчил Василев, който приключи втори, и покерджията Мартин Николов - Елвиса, който се класира на трето място. Момчил се състезава с доста хъс и съумя да настигне Рълев на пъзела, само че преднината на зъботехника беше настоявам огромна.
Реклама
Финалистите се отдръпнаха от Арената прегърнати.

В полуфинала на четвърто и пето място се класираха олимпийският медалист Красимир Дунев и някогашният футболист Благомир Мастагарков. Първото си телевизионно изявление спечелилият Иван Рълев ще даде на следващия ден заран в предаването “Събуди се ” с водеща Марина Цекова, а подгласникът му Момчил ще бъде посетител в неделното издание на уикенд формата.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР