Името на американската актриса не е познато на всички. В

...
Името на американската актриса не е познато на всички. В
Коментари Харесай

Заседналa в образа: как изглежда сега героинята от скандалния филм „Лолита“

Името на американската актриса не е познато на всички. В последна сметка филмът „ Лолита “, който излезе през 1995 година, беше единствения, който донесе огромна популярност на актрисата

След шумния триумф доста фенове чакаха шеметна кариера за младата актриса, само че това не се случи. Суейн не се оправи добре с киното: нейната филмография не е по никакъв начин богата и съдържа не повече от 50 кино лентата.

Хубавата русокоска стартира кариерата си в шоубизнеса от млада възраст и първоначално работи като дубльорка, като понякога се появява на екрана в всякакви незнайни филми.

Но към този момент на 15-годишна възраст Доминик реши да опита какво би се случило в случай че се опитва в огромното кино и победи към 3 хиляди кандидатки за ролята в извънредно спорната кино акомодация на „ Лолита “. Младата и красива Суейн извърши ролята ослепително, което притегли вниманието на филмовите критици, които реагираха доста позитивно на работата ѝ.

Скоро Суейн взе участие в известния екшън филм „ Face Off “, в драмата „ Fan “ и други, по-малко забележими и нискобюджетни филми.

Сега тя е на 43 години и доста малко се знае за персоналния й живот. Доминик беше в цивилен брак с артиста Кристофър Мастърсън, само че с времето връзката сред тях стартира да се пропуква. От няколко години сърцето на Суейн не е свободно: актрисата откри благополучие с мъж, надалеч от шоубизнеса. Явно това е повлияло на спокойното и решително лъчение, което тя има в този момент.

Актрисата обаче не води усамотен метод на живот

Тя има страница в обществените мрежи, където постоянно разгласява свои фотоси. Лесно е да се види, че външният тип на Доминик се е трансформирал малко с възрастта. Макар и с три десетилетия съвсем по-възрастна, тя все по този начин се носи по момичешки повърхностно.

Естествено, на лицето на младата жена се появиха неизбежни бръчки, само че целият й облик към момента провокира асоциации с героинята, която преди време тя изигра на екрана. На някой може и да му се стори смешно, само че Доминик продължава да оформя дългата си плитка в стила на Лолита, която апропо доста й отива. Явно актрисата е била Лолита доста преди да я открият за кино лентата.

Суейн е безусловно надалеч от шоубизнеса и въобще не се стреми към известност. Тя наподобява по този начин, както желае, а не както се чака от нея.

Източник “ woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР