Именно това разминаване беше причината преговорите между двете страни да

...
Именно това разминаване беше причината преговорите между двете страни да
Коментари Харесай

Дембеле най-после прие условията на Барса

Именно това разминаване беше повода договарянията сред двете страни да се проточат няколко месеца. и антуражът му не бяха склонни на отстъпки, само че и от управлението на Барса дадоха ясно да се разбере, че няма да завишат офертата си. Раздялата изглеждаше неизбежна, само че в този момент е настъпил поврат и съглашението напълно скоро ще стане факт.

Подписването на новия контракт на би трябвало да бъде утвърдено от изпълнителния шеф на клуба Матеу Алемани, който до неотдавна беше срещу това крилото да остане. Старши треньорът Чави Ернандес обаче доста държи да има в състава си и мнението му е натежало.
 Чави за Дембеле: Всичко зависи от него Чави за Дембеле: Всичко зависи от него
Французинът ще взима с 40% по-ниска заплата, в сравнение с досега, като възнаграждението му ще е близо до тази на младата звезда.

От желаят да приключат сагата с новия контракт на колкото се може по-бързо и той да стартира подготовка дружно с останалите от отбора. “Блаугранас ” обаче не се отхвърлят от договарянията за привличането на и до последно ще се надяват да си обезпечат подписа на бразилеца от.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР